CORONAVIRUS – Evoluția în județul Mureș în ultimele 24 de ore (surse oficiale): 32 de persoane suspecte

COVID-19. Conform comunicării oficiale, în judeţul Mureş, la momentul 27 martie, ora 13.00, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat mai mult cu 445 de persoane autoizolate la domiciliu (acum sunt 4.156 de persoane) și mai mult cu 39 de persoane aflate în spaţiile de carantină (acum sunt 180). Pentru că nu au respectat prevederile legale, 3 persoane au fost mutate din izolare la domiciliu în carantină instituţionalizată.

 

Până acum, 545 de persoane au ieşit din autoizolare la domiciliu și 35 de persoane au ieşit din spaţiile de carantină. De asemenea, în ultimele 24 de ore s-au mai înregistrat încă 2 persoane internate cu suspiciune de infecție cu cu noul coronavirus SARS-CoV-2, acum fiind 32 în județul Mureș.

 

În cursul zilei de ieri, 26 martie, forţele de ordine (poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari) au verificat respectarea măsurii de izolare în cazul a peste 1.880 de persoane şi peste 150 de societăţi comerciale. Pentru abaterile constatate, cu privire la interdicţiile instituite, forţele de ordine au aplicat 425 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 515.000 de lei, cele mai multe dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei.

 

Tot ieri, 26 martie 2020, Direcţia de Sănătate Publică Mureş a controlat alte 4 unităţi de alimentaţie de tip “market”, aplicând 2 amenzi în valoare totală de 1.600 lei (pentru utilizarea necorespunzătoare a produselor biocide).

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare