FAPT – Rezultate negative pentru cele 10 cadre medicale de la UPU SMURD Târgu Mureș care au intrat în contact cu un pacient infectat cu coronavirus

0
414

REZULTATE NEGATIVE. Cele 10 cadre medicale de la UPU SMURD Târgu Mureș care au tratat un pacient declarat ulterior pozitiv la testul pentru noul coronavirus (SARS-CoV-2) au primit rezultele testelor. Conform directorului Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, dr. Iuliu Moldovan, citat de agenția națională de presă Agerpres, toți cei 10 au rezultat negativ la infecția cu coronavirus.

 

Vă reamintim că 10 persoane de la UPU SMURD Târgu Mureş s-au autoizolat la domicilii, după ce în 21 martie 2020 au tratat un pacient declarat ulterior purtător al coronavirusului – ulterior, pacientul a fost transferat la Clinica de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca, iar cadrele medicale au intrat în autoizolare la domiciliu pentru protejarea personalului medical şi pentru a preveni răspândirea virusului și le-au fost recoltate probele pentru testul COVID-19.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ