CORONAVIRUS – Evoluția în județul Mureș în ultimele 24 de ore (surse oficiale): numărul persoanelor suspecte de infectare a crescut la 42

0
1761

COVID-19. Conform comunicării oficiale, în judeţul Mureş, la momentul 29 martie, ora 13.00, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat mai mult cu 400 de persoane autoizolate la domiciliu (acum sunt 4.677 de persoane) și mai mult cu 47 de persoane aflate în spaţiile de carantină (acum sunt 247).

 

De asemenea, în ultimele 24 de ore s-au mai înregistrat încă 5 persoane internate cu suspiciune de infecție cu cu noul coronavirus SARS-CoV-2, acum fiind 42 în județul Mureș. O persoană a fost mutată din izolare la domiciliu în carantină instituționalizată, întrucât nu a respectat prevederile legale incidente, și a fost amendată cu 5.000 de lei.

 

Până acum, 707 de persoane au ieșit din autoizolare la domiciliu, iar 37 de persoane au ieșit din spațiile de carantină. În ultimele 24 de ore, forţele de ordine au desfășurat peste 330 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19, fiind verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 3.240 de persoane și peste 180 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.

 

Pentru abaterile constatate, s-au aplicat 326 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproximativ 540.000 de lei – cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ