CORONAVIRUS – Evoluția în județul Mureș în ultimele 24 de ore

0
2716

COVID-19. În ultimele 24 de ore, în județul Mureș nu s-a înregistrat niciun caz nou de persoană infectată cu COVID-19 (coronavirus) din cele 31 de cazuri noi raportate la nivel național – până acum, în județ sunt 4 pacienți pozitivi (cei declarați pozitiv în 8 martie, 12 martie, 16 martie și 17 martie: o femeie în vârstă de 70 de ani din comuna Cristești, doi bărbați în vârstă de 21 de ani din Iernut și un bărbat în vârstă de 28 de ani din Nazna, toate cele 4 persoane erau în carantină).

 

Față de ziua de 19 martie, ora 13, astăzi a crescut cu 553 de persoane numărul celor autoizolați la domiciliu (sunt 1.403 persoane acum) și cu 13 persoane numărul celor aflați în spații de carantină (sunt 55 de persoane acum). De asemenea a crescut cu 3 numărul persoanelor internate în județul Mureș cu suspiciune de infecție cu Coronavirus (sunt 15 persoane acum).

 

Astăzi s-au primit rezultatul a 40 de testări de persoane, toate rezultatele fiind negative. Există în lucru 56 de probe. Tot astăzi, în județul Mureș a mai fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, numărul acestora ajungând la 6.

 

De asemenea, în pofida Ordonanței Militare, pe terasa unui restaurant polițiștii au surprins mai multe persoane care au fost servite, spre consum, cu băuturi alcoolice și nonalcoolice, administratorul firmei fiind amendat cu 1.000 de lei de Poliție și cu 30.000 de lei de DSP Mureș.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ