CORONAVIRUS ÎN AUTOBUZ – Nou dosar penal în Mureș: un alt bărbat revenit din străinătate a fugit din izolare să se plimbe cu autobuzul

INCONȘTIENȚĂ. Astăzi, 27 martie 2020, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin au comunicat că unui bărbat în vârstă de 32 de ani din localitatea Hodac i-a fost deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor (infracțiune contra sănătății publice).

 

Deși Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mureş a dispus pentru respectivul, revenit din străinătate, măsura de izolare la domiciliu, acesta a părăsit locul de izolare și a fost găsit în 18 martie, ora 15.50, în stația de autobuz din centrul comunei Ibănești.

 

Un caz similar a avut loc în aceeași zi, tot în județul Mureș: un mureșean în vârstă de 50 de ani din satul Maiorești (com. Rușii Munți), revenit din Germania și față de care DSP Mureș a impus măsura de izolare la domiciliu, a plecat în municipiul Reghin cu autobuzul, fiind reținut de polițiștii din Deda! Și în cazul său a fost deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare