CORONAVIRUS ÎN AUTOBUZ – Nou dosar penal în Mureș: un alt bărbat revenit din străinătate a fugit din izolare să se plimbe cu autobuzul

0
4398

INCONȘTIENȚĂ. Astăzi, 27 martie 2020, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin au comunicat că unui bărbat în vârstă de 32 de ani din localitatea Hodac i-a fost deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor (infracțiune contra sănătății publice).

 

Deși Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mureş a dispus pentru respectivul, revenit din străinătate, măsura de izolare la domiciliu, acesta a părăsit locul de izolare și a fost găsit în 18 martie, ora 15.50, în stația de autobuz din centrul comunei Ibănești.

 

Un caz similar a avut loc în aceeași zi, tot în județul Mureș: un mureșean în vârstă de 50 de ani din satul Maiorești (com. Rușii Munți), revenit din Germania și față de care DSP Mureș a impus măsura de izolare la domiciliu, a plecat în municipiul Reghin cu autobuzul, fiind reținut de polițiștii din Deda! Și în cazul său a fost deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ