CORONAVIRUS – Președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, depistat pozitiv la testarea pentru COVID-19

0
685
Péter Ferenc

PREȘEDINTE INFECTAT. Președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, care este și liderul județean al UDMR, a fost depistat pozitiv la testarea pentru COVID-19 și a făcut public acest fapt, precizând că este bine, că s-a izolat la domiciliu pentru 14 zile și că i-a informat despre acest aspect pe toți cei cu care s-a întâlnit în ultima perioadă:

 

“Nu m-am simțit bine și am decis, din precauție, să fac un test pentru coronavirus. Am primit azi după-amiază rezultatul, a fost pozitiv. Deocamdată sunt bine, nu am nevoie de tratament spitalicesc, dar mă voi retrage în izolare la domiciliu pentru următoarele 14 zile. Am informat pe toți cei pe care i-am întâlnit în ultimele trei zile despre rezultatul testului. Vom lua măsurile necesare și la nivelul Consiliului Județean pentru a garanta sănătatea colegilor”.

 

Péter a mai îndemnat populația “să ia în serios măsurile de protecție și de distanțare. Să facem tot ce putem pentru a ne proteja propria sănătate precum și pe a celor dragi!”.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ