CORUPȚIE – Consilierul târgumureșean Cristian Bratanovici (PSD), trimis în judecată de DNA pentru luare de mită

1
2474

LUARE DE MITĂ. Cristian Bratanovici (52 de ani), consilier local în Târgu Mureș și vicepreședinte al PSD Mureș, a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru comiterea infracțiunii de luare de mită. Fapta lui Bratanovici ar fi fost comisă, conform DNA, în 8 noiembrie 2019, pe când acesta era director general adjunct al Administraţiei Naţionale Apele Române.

 

Bratanovici a fost director adjunct la Apele Române în perioada octombrie 2019 – februarie 2020), iar acum a revenit la funcția avută înainte de numirea la centru, respectiv cea de director tehnic (Dezvoltare – Investiţii) la Administraţia Bazinală de Apă Mureş.

 

DNA susține în rechizitoriu că Bratanovici ar fi primit în 8 noiembrie 2019, în Târgu Mureș, de la administratorul unei firme suma de 100.000 lei pentru ca Bratanovici să intervină la Administraţia Bazinală de Ape Mureş să plătească firmei lucrările făcute în cadrul a 3 contracte în județele Hunedoara (regularizarea pârâului Boiu), Alba (apărarea împotriva inundaţiilor a localităţii Bistra) și Mureș (amenajarea Canalului Morii și afluenți în Reghin). Dosarul va fi judecat la Tribunalul Mureş.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. […] Apoi am vazut pe Facebook reactiille membrilor locali ai PNL, care dezvăluiau ca Ianculescu este finul consilierului local PSD Cristian Bratanovici. Bratanovici era unul dintre superiorii finului, inca din 2017. Concursul câștigat de apoliticul Ianculescu, a fost organizat de Bratanovici, vicepreședinte PSD Târgu-Mureș. Între timp, în 2019, Bratanovici a fost trimis de DNA în judecată, pentru corupție. […]

LĂSAȚI UN MESAJ