CORUPȚIE – În Târgu Mureș, percheziții cu “mascați” într-un dosar de șantaj și luare de mită

0
1016

ȘANTAJ ȘI MITĂ. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş au efectuat marți, 6 octombrie, două percheziţii domiciliare, într-un dosar de şantaj şi luare de mită, acţiunea desfăşurându-se sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş și cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române – la percheziţii au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al IPJ Mureș.

 

Conform cercetărilor din dosar, “un bărbat ar fi determinat o angajată a unei societăți comerciale să-i pună la dispoziţie anumite documente, în baza cărora ar fi identificat mai multe persoane ale căror bunuri erau supuse executării silite. Ulterior, în baza informaţiilor obţinute şi prin atribuirea de calităţi oficiale ar fi şantajat victimele, în vederea executării silite a bunurilor.”

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ