DOSAR PENAL – Constructori de case, reținuți pentru înșelăciune de polițiștii mureșeni

0
1206

ÎNȘELĂCIUNE. Miercuri, 7 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Mureş au făcut 3 percheziţii domiciliare la un bărbat și o femeie din județul Mureș bănuite că ar fi obţinut prin înşelăciune aproximativ 225.600 de lei de la cetățeni cărora le-ar fi promis construirea de locuinţe. La percheziţii au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

 

Conform IPJ Mureș, bărbatul și femeia sunt bănuiți că ar fi încheiat cu mai multe victime contracte pentru construirea unor case de locuit și ar fi încasat sume importante de bani, cu titlu de avans, lucrările nefiind finalizate întrucât aceştia nu aveau capacitatea tehnică de a le realiza. Cei doi au fost duși la IPJ Mureș.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ