Cosmopolis Plaza va găzdui cel mai mare club de wellness Sweat din România, după o investiție de 4 mil. euro

INVESTIȚIE. Opus Land, dezvoltatorul Cosmopolis, și rețeaua Sweat au declarat că investesc peste 4 milioane de euro într-un nou club de wellness care va fi inaugurat în ultimul trimestru al acestui an în Cosmopolis Plaza, la nord de București.

Cu o suprafață de 2.500 mp, aceasta va fi cea mai mare locație Sweat din România, potrivit comunicatului de presă. De asemenea, va include și prima piscină interioară din cadrul dezvoltării Cosmopolis, semiolimpică.

În plus, noul club de wellness din Cosmopolis Plaza va avea echipamente de ultimă generație, un SPA dedicat și o clinică de recuperare, plus o zonă dedicată divertismentului, o zonă de shopping în domeniul sportului și wellness și o cafenea.

Wellness clubul va aduce și o serie de facilități suplimentare la dispoziția locuitorilor Cosmopolis, cât și pentru clienții veniți din afara cartierului, inclusiv lecții de înot, recuperare postoperatorie în apă, SPA și kinetoterapie.

În prezent, rețeaua Sweat deține patru centre de tip wellness club în Capitală și plănuiește extinderea rețelei până la 20 în următorii doi ani. Deschiderea oficială a Sweat Cosmopolis este programată în ultima parte a acestui an, odată cu inaugurarea extensiei Cosmopolis Plaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare