COVID-19 – Al treilea caz confirmat de infectare cu coronavirus la Primăria Reghin: primarul Maria Precup este în carantină

CONFIRMARE OFICIALĂ. După confirmarea infectării cu noul coronavirus a viceprimarului municipiului Reghin, Márk Endre Dezső, și al unui polițist local, în această seară a fost confirmată ca pozitivă încă o angajată a Primăriei Reghin. Primarul Maria Precup a anunțat că angajata depistată pozitiv a avut contact direct “cu mai mulți colegi”, fapt care face ca testele angajaților Primăriei să fie refăcute după o perioadă de o săptămână, pentru a exista certitudinea că niciun alt angajat nu a fost infectat.

 

În acest moment, 7 angajați ai Primăriei Reghin (inclusiv primarul Precup), contacți direcți ai viceprimarului Márk, depistat pozitiv la testul COVID-19, sunt în carantină (măsură preventivă recomandată de Direcția de Sănătate Publică Mureș).

 

Din cauza celor trei cazuri pozitive cu coronavirus, programul cu publicul al Primăriei Reghin rămâne și săptămâna viitoare cel „de avarie”, “pentru a reduce pe cât posibil pericolul de contaminare”.

 

Toți cei trei angajați ai Primăriei Reghin infectați cu noul coronavirus sunt internați în spital, însă au o stare de sănătate generală bună.

 

Andrada VLAS

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare