CRIMA DIN IERNUT – Voluntarul SMURD Mureș care a înjunghiat mortal o femeie de 76 de ani, trimis în judecată pentru omor calificat

0
2328

 

OMOR CALIFICAT. Tânărul Raul Ionuț Popdan (27 de ani), fost voluntar la Inspectoratul pentru Situații de Urgență – SMURD Mureș, reținut în noiembrie 2020 de polițiștii mureșeni pentru că ar fi ucis o femeie în vârstă de 76 de ani (Szikszai Eszter) din orașul Iernut, a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat. Dosarul a fost înregistrat în 3 februarie 2021 laTribunalul Mureș, fiind repartizat la Secția Penală. Popdan este menținut în arest preventiv de la momentul comiterii crimei.

 

Conform surselor implicate în anchetă, motivul crimei săvârșite în noaptea de 19 noiembrie 2020 constă în faptul că femeia i-ar fi cerut tânărului, cu care locuia în același cartier, să-i ramburseze un împrumut. Crima a avut loc chiar în casa femeii, în timp ce într-o altă cameră a locuinței se afla soțul bolnav al celei decedate – acesta (Szikszai Ianos) este parte vătămată în proces.

 

După ce i-a tăiat gâtul vecinei care l-a ajutat, Popdan a fugit de la locul faptei, fiind depistat și blocat în trafic de poliţiştii din Iernut. Instanța de judecată nu a stabilit încă termenul primei ședințe.

 

Cătălin VISCHI, Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ