OFICIAL – Pacient din județul Mureș infectat cu noua tulpină britanică a virusului SARS-CoV-2

0
566

CORONAVIRUS. Institutul Naţional de Sănătate Publică – Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile a raportat vineri, 5 februarie 2021, că la nivel național s-au înregistrat 27 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, noua variantă UK – linia genetică B 1.1.7.

 

Ministerul Sănătăţii a informat că din cele 27 de cazuri unul este înregistrat în județul Mureș (celelalte 26 de cazuri conformate sunt în Bucureşti – 17, judeţele Ilfov, Cluj, Vâlcea – câte două – şi judeţele Timiş, Caraş-Severin și Galaţi – câte un caz).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ