VOLEI – Medicina Târgu Mureș continuă seria înfrângerilor din campionat: 0-3, pe teren propriu

0
104

DIVIZIA A. Cel de-al doilea turneu al returului Diviziei A la volei femin este organizat în acest weekend (5-7 februarie), în 4 orașe, unul dintre acestea fiind Târgu Mureș. La turneul de la Târgu Mureș, desfășurat în Sala “Anton Pongracz” UMF, participă echipa locală CSU Medicina CNUE Târgu Mureș (locul 12 din 12 echipe), Dinamo București (locul 4) și CSO Voluntari (locul 9).

 

În primul meci al turneului, desfășurat vineri, 5 februarie, de la ora 18.00, târgumureșencele au fost învinse în minimum de seturi, cu 3-0 (18-25, 20-25, 17-25), de CSO Voluntari, echipă antrenată de sârbul Milan Ljubicic (41 de ani). Ilfovencele (care s-au prezentat la meci cu doar 11 jucătoare) au încheiat meciul arbitrat de Cristian Șanta (Cluj-Napoca) și Marius Ștefurac (Ploiești) în ceva mai mult de o oră, fiecare set finalizându-se la șablon, în 23 de minute.

 

Târgumureșencele, antrenate de sârbul Predrag Zucovic (42 de ani), vor încheia turneul de pe teren propriu duminică, 7 februarie, într-un meci împotriva echipei Dinamo București (sâmbătă, 6 februarie, are loc meciul dintre cele două echipe oaspete, CSO Voluntari – Dinamo Bucureşti).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ