MOTORSPORT – Etapă a campionatului național de raliu viteză pe circuit stradal, organizată în Târgu Mureș, la începutul verii

1
193

SUPER RALLY 2021. Cea de-a doua etapă (din cele șase) a Campionatului Naţional de Super Rally 2021 (raliu viteză pe circuit stradal) va avea loc în municipiul Târgu Mureș. Campionatul Național de Super Rally este o competiție sportivă inițiată în anul 2017 de pilotul Mihai Leu, care în acest an va fi difuzată și la televiziune, de postul Look Sport 3 (deţinut de Clever Media Network).

 

Iată programul complet al etapelor Campionatului Naţional de Super Rally – ediția 2021:

* 21-22 mai: Mangalia

* 18-19 iunie: Târgu Mureş

* 16-17 iulie: Cluj-Napoca

* 13-14 august: Deva

* 10-11 septembrie: Craiova

* 22-23 octombrie: Bucureşti.

 

* Foto: Super Rally

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Si ne mai miram de ce se circula cu viteza nebuna pe strazile oraselor din Romania cand insusi administratiile locale indeamna prin astfel de competitii derbedii la viteza excesiva.

LĂSAȚI UN MESAJ