Criptomoneda românească Elrond acum disponibilă în Revolut

ECONOMIC. Elrond EGLD, moneda nativă a rețelei românești de blockchain Elrond, a fost adăugată pe lista de criptomonede disponibile în Revolut, făcându-o accesibilă pentru tranzacționare direct din populara aplicație fintech.
 
Lansat în iulie 2020, Elrond se prezintă ca rețeaua blockchain la scară internet care servește drept infrastructură pentru plățile Web3, DeFi și noua economie Metaverse.
 
Elrond susține, de asemenea, că este al doilea cel mai mare blockchain Proof of Stake din lume, după Ethereum 2.0, cu 3.200 de validatori răspândiți la nivel global. Protocolul este, de asemenea, primul blockchain european cu emisii negative de carbon, compensând mai mult CO2 decât este necesar pentru a opera rețeaua sa avansată Proof of Stake.
 
Elrond a fost conceput de la zero pentru a rezolva limitele de performanță ale iterațiilor blockchain actuale (Bitcoin, Ethereum) și, în configurația sa actuală, poate procesa 15.000 de tranzacții pe secundă, cu capacitatea de a scala dincolo de 100.000 TPS prin utilizarea tehnologiei sale de sharding.
 
Listarea de pe Revolut pune EGLD la dispoziția celor peste 20 de milioane de clienți ai fintech-ului.
 
„Cele mai inovatoare și disruptive startup-uri din domeniul fintech gravitează spre cripto, aducând cu ele pool-uri unice de talente și comunități pe deplin implicate. Când adăugați la aceasta o viziune care transcende propriul produs și industrie, obțineți un schimbător de joc. Elrond este un astfel de proiect. De aceea suntem încântați să putem oferi EGLD clienților Revolut și să îi ajutăm să-și îndeplinească viziunea asupra unui sistem financiar global incluziv”, a declarat Beniamin Mincu, CEO Elrond Network.
 
Elrond are, de asemenea, propriul portofel digital și aplicația de plăți – Maiar.
 
Prețul EGLD a fost lovit de declinul pieței cripto în acest an. EGLD se tranzacționează în prezent la 55-60 USD, în scădere de la 200 USD la începutul lunii aprilie, potrivit Coinmarketcap.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare