CRONICĂ DE MECI – Ca-n curtea școlii: Avântul Reghin a învins conjudețeana Unirea Ungheni cu un scor categoric

0
547

FOTBAL. Etapa a 7-a a Ligii a III-a s-a concretizat în Seria a 9-a, în care activează cele două echipe mureșene, Avântul Reghin și Unirea Ungheni, cu disputarea a doar 3 din cele 5 meciuri, cauza constând în testele pozitive la COVID-19 ale unor jucători. Cele două echipe mureșene și-au disputat meciul, mai ales că au jucat între ele, în prologul etapei, într-un derby județean.

 

Antrenorul reghinenilor, Răzvan Dan, a început partida cu următorul 11: Bucin – Nimrod, Bugnar, Merdariu, Truță – S. Luca, Covaciu, Murar, Chirilă, Harko – Bujor. După ce s-a intrat la cabine cu 0-0, credeam că vom avea parte de un rezultat echilibrat. Nu a fost, însă, așa. Dimpotrivă, repriza a II-a a fost un galop de sănătate al gazdelor, mai experimentată decât conjudețeana nou-promovată în Liga a III-a, care a dat senzația că joacă-n curtea școlii.

 

Cinci (!) goluri s-au înscris în cea de-a doua repriză (două în minutele de prelungiri), toate în poarta Unirii, care a avut o apărare atât de debusolată încât dacă partida era una de box antrenorul Adrian Pop sigur arunca prosopul. Pentru Reghin au înscris: căpitanul Florin Truță (min. 57 din penalty – corect acordat de centralul Adrian Pal din Oradea – și min. 90+3), Vlad Bujor (min. 75), Ovidiu Covaciu (min. 86), Sergiu Luca (min. 90+1).

 

În urma acestei victorii, Avântul Reghin a urcat pe locul 2, dar seria este dominată de CSO Cugir, neînvinsă și cu un singur egal, înregistrat chiar în această etapă într-un meci tensionat, la Hunedoara, unde gazdele au egalat în minutul… 98. În fine, CSO Cugir are 19 puncte (din 7 meciuri), iar Avântul Reghin are 13 puncte (din 7 meciuri). Unirea Ungheni este pe locul 4 (din 10), cu 12 puncte din 7 meciuri.

 

Iată rezultatele etapei a 7-a în Seria a 9-a:

* Avântul Reghin – Unirea Ungheni: 5-0 (0-0)

* Sticla Arieşul Turda – Sănătatea Cluj: 1-2 (1-1)

* CS Hunedoara – CSO Cugir: 3-3 (0-1)

* Industria Galda – AFC Unirea 1924: amânat pentru miercuri, 4 noiembrie 2020

* CS Ocna Mureş – Unirea Dej: amânat pentru marți, 10 noiembrie 2020.

 

Etapa viitoare, a 8-a, Avântul Reghin joacă în deplasare, în 31 octombrie, la CS Ocna Mureș (penultima clasată), iar Unirea Ungheni întâlnește pe teren propriu pe ACS Industria Galda (codașa clasamentului).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ