CRONICĂ DE MECI – Unirea Ungheni se întoarce cu un punct din deplasarea la Hunedoara, în ultimul meci al acestui an

FOTBAL – LIGA A III-A. Nou-promovata mureșeană în Liga a III-a, Unirea Ungheni, a jucat în prima etapă a returului, a 10-a, în deplasare, pe Stadionul „Michael Klein” (cel mai mare din județ, cu o capacitate de 16.500 de locuri), cu localnicii de la CS Hunedoara – în septembrie, în tur, s-au impus mureșenii, cu 2-1, prin golurile marcate de Iliescu şi Bucur (pentru hunedoreni a înscris Iacob).

 

De această dată, meciul s-a încheiat fără gol, 0-0. A fost un egal obținut de cei de la Ungheni într-un meci tensionat, cu două cartonașe roșii (câte unul de fiecare parte, întâi Ungheni a rămas în 10 oameni, din minutul 30, iar în minutul 45 a fost rândul gazdelor să fie sancționați cu eliminare) și cu o dominare teritorială a gazdelor (posesie 59%-41%), aflate pe locul 8 din 10, în criză de puncte și cu ultima victorie pe teren propriu datând din 3 octombrie – însă cu doar 6 șuturi pe spațiul porților (4-2 pentru gazde, CS Hunedoara n-a putu spera la mai mult).

 

Acest egal o urcă pe Unirea pe locul 3, cu 17 puncte (5 victorii, 2 egaluri, 3 înfrângeri), înaintea cealeilalte echipe mureșene din Liga a III-a, Avântul Reghin, însă aceasta are un meci mai puțin, pe care-l dispută în 22 noiembrie, tot în deplasare, în comuna Galda de Jos (jud. Alba). Următorul meci oficial al celor de la Unirea Ungheni este programat anul viitor, în 13 martie 2021, când mureșenii joacă pe teren propriu cu CSO Cugir.

 

Iată rezultatele etapei a 10 din Seria a 9-a:

* Sticla Arieşul Turda – CS Ocna Mureş: 4-1 (2-0)

* Unirea Dej – Sănătatea Cluj: 3-3 (2-1)

* CSO Cugir – AFC Unirea 1924: 1-0 (0-0)

* CS Hunedoara – Unirea Ungheni: 0-0 (0-0)

* Industria Galda – Avântul Reghin: se joacă duminică, 22 noiembrie.

 

* Foto arhivă: PIXEL ProSport

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare