CRONICI DE MECI – Echipele mureșene Unirea Ungheni și Avântul Reghin, înving echipele din Alba, Ocna Mureș și Alba Iulia

0
372

FOTBAL – LIGA A III-A. În prologul etapei a 6-a din Seria a 9-a a Ligii a III-a, echipa mureșeană Unirea Ungheni s-a impus, pe teren propriu, în meciul cu CS Ocna Mureș, golul victoriei fiind marcat spre finalul partidei de Victor Caliani, devenit un soi de călău al echipelor din Alba, după ce tot el a înscris golul victoriei celor din Ungheni în meciul disputat în urmă cu două săptămâni cu Unirea 1924 Alba Iulia.

 

Antrenorul Adrian Pop a trimis în teren următorul 11: Negrușa – Trăistar (min. 57, V. Olteanu), Birtalan (min. 80, P. Pop), Bucur, Coman, Roșca, Iliescu (min. 74, Stoica), Onețiu, Solymosy, Caliani, Rotaru (min. 74, Ruja).

 

Gazdele au deschis scorul în minutul 15, prin Sebastian Bucur, acesta fiind de altfel și unicul gol al primei reprize. În repriza a doua, echipa din Alba reușește egalarea, prin fostul jucător al Ungheniului, Florin Socaci, care a marcat în minutul 82. O bucurie a elevilor lui Gabi Cotoară care a durat puțin. Foarte puțin. Mai exact 2 minute, în minutul 84 Caliani înscrie un gol care închide tabela și decide soarta celor 3 puncte: Unirea Ungheni – CS Ocna Mureș 2-1 (1-0). Ungheni rămâne pe locul 3, cu 12 puncte (4 victorii și 2 înfrângeri).

 

Cealaltă echipă mureșeană din Liga a III-a, Avântul Reghin, a jucat astăzi în deplasare, la Alba Iulia, cu AFC Unirea 1924, echipă învinsă de nou-promovata mureșeană Unirea Ungheni în etapa a 4-a, cu 2-3. Și reghinenii s-au impus, chiar mai net decât conjudețenii din Ungheni, cu 1-4 (1-2), chiar dacă cei din Alba veneau după restanța disputată miercuri, în care au obținut a doua lor victorie din această ediție de campionat, 3-1 (au întors rezultatul, de la 0-1), cu până atunci neînvinsul lider Unirea Dej.

 

Antrenorul Răzvan Dan a început meciul cu următorul 11: Bucin – Nimrod, Bugnar, Merdariu, Truță, Murar, Covaciu, S. Luca, Harko, Bujor, Chirilă. Avântul a deschis scorul în minutul 9, prin Adrian Murar, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată în urma unui fault comis de Fulea la Luca. Gazdele au revenit în meci, în minutul 13 înscriind prin Alexandru Giurgiu, tot dintr-o lovitură de la 11 metri (acordată pentru henț). Totuși, reghinenii intră în avantaj la cabine, după ce Vlad Bujor a marcat în minutul 38, cu capul, din centrarea lui Truță, după ce a scăpat din marcaj.

 

Repriza a doua este marcată cel de-al treilea penalty acordat în acest meci, tot oaspeților, care au marcat din nou prin Murar (min. 72), penalty asociat și cu eliminarea lui Fulea (AFC Unirea 1924), pentru cumul de cartonașe. Avântul Reghin mai reușește un gol pe final de meci, în minutele de prelungire, prin Ovidiu Covaciu (min. 90+4), care a înscris imparabil din lovitură liberă, și a încheiat meciul en fanfare.

 

Iată rezultatele etapei a 6-a a Seriei a 9-a:

Unirea Ungheni – CS Ocna Mureş: 2-1 (1-0)

CSO Cugir – Sticla Arieşul Turda: 2-1 (1-1)

AFC Unirea 1924 – Avântul Reghin: 1-4 (1-2)

Sănătatea Cluj – Industria Galda: reprogramat pentru miercuri, 4 noiembrie 2020 (Industria Galda are cazuri de COVID-19)

Unirea Dej – CS Hunedoara: reprogramat pentru miercuri, 4 noiembrie 2020 (CS Hunedoara are cazuri de COVID-19).

 

* Foto: cs ocna mures și ziarulunirea.ro

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ