DECIZIE – Scenariul roșu: în Târgu Mureș și alte șase localități din județul Mureș, școală și grădiniță exclusiv on-line

0
3354

COVID-19. Din cauza depășirii ratei de incidenţă cumulată a cazurilor de COVID-19 de 3 la 1.000 de locuitori, toate unităţile de învăţământ din municipiul Târgu Mureş, orașul Ungheni și comunele Cristeşti, Cozma, Sâncraiu de Mureş, Sângeorgiu de Mureş şi Sântana de Mureş vor face cursuri exclusiv on-line, timp de două săptămâni. Anunțul oficial a fost făcut de Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş și decizia intră în vigoare de luni, 19 octombrie 2020.

 

Includerea tuturor unităţilor de învăţământ din cele șapte localități din județul Mureș în Scenariul roşu a fost luată „în conformitate cu adresa transmisă de Direcţia de Sănătate Publică Mureş”, a mai precizat conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ