CRONICILE MECIURILOR – Avântul Reghin, victorie în deplasare, Unirea Ungheni, înfrângere la limită

LIGA A III-A. În cea de-a doua etapă a Ligii a III-a, în Seria a 9-a, cea în care activează cele două echipe mureșene (tristă realitate: județul, nu cu mult timp în urmă avea echipă care se lupta pentru titlul de campioană națională, iar acum cele mai bune echipe activează în a treia divizie valorică), Avântul Reghin și Unirea Ungheni, s-a finalizat cu un bilanț neutru: o victorie și o înfrângere.

 

Avântul Reghin a reușit să anuleze semi-eșecul din prima etapă (când a remizat, pe teren propriu, 0-0, cu Industria Galda), câștigând cu 1-2 (1-1) în deplasare, la Turda. Sticla Arieșul Turda a reușit deschiderea scorului, în minutul 19, dar reghinenii au revenit în joc prin golul înscris de Dan Zachei Crișan (minutul 30), spre finalul partidei, după o repriză pe care au dominat-o aproape în totalitate, reușind golul victorios care le-a adus 3 puncte în competiție, prin Sergiu Luca (min. 82). A fost golul care a închis tabela de marcaj, mai ales că gazdele au rămas din minutul 85 în 10, după eliminarea fundașului central Cocoară, pentru cumul de cartonașe.

 

De subliniat că în prima repriză, Sticla Arieșu Turda a obținut o lovitură de la 11 metri, ratată (Florin Dan a tras în bara laterală). Antrenorul Răzvan Dan a introdus în teren echipa: Bucin – Baki, Crișan, Merdariu, Truță, Luca, Stavilă (Chirilă 72), Covaciu, Roșca (Suciu 90), Harko, Murar (Chirteș 90). După două etape, reghinenii au acumulat 4 puncte.

 

La Cugir, pe stadionul Arena, Unirea Ungheni n-a avut la fel de multă șansă, pierzând la limită meciul arbitrat de ploieșteanul Nicolae Breoi, cu CSO Cugir. Pentru echipa din Alba a înscris Ioan Grozav, în minutul 81 al partidei, după o reluare de la 10 metri în urma unui corner, mureșenii rămânând în clasament cu cele 3 puncte câștigate în prima etapă, când au învins cu 2-1 CS Hunedoara.

 

De subliniat faptul că CSO Cugir a evoluat practic întregul meci în inferioritate numerică, după ce portarul Toilă a fost eliminat în  minutul 2, pentru fault din postură de ultim apărător. Antrenorul Unirii Ungheni, Adrian Pop, a început meciul cu următorul 11: Negrușa – Trăistar, Al. Oprea, S. Bucur, Iușan, Aldea, Iliescu, Moț, Bodor, Ruja, Bujor.

 

Iată rezultatele complete ale Seriei a 9-a:

 

Unirea Dej – Industria Galda 2-0

Sticla Arieşul Turda – Avântul Reghin 1-2

CS Hunedoara – CS Ocna Mureş 1-0

CSO Cugir – Unirea Ungheni 1-0

Sănătatea Cluj – Unirea 1924 1-3.

 

* Foto turdanews.ro și ziarulunirea.ro

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare