CS Electromureș Romgaz Tg.-Mureș, locul II la Cupa Mondială de Popice din Apatin

SPORT. Echipa feminină de popice CS Electromureș Romgaz Tg.-Mureș, campioana României, a reprezentat țara la Cupa Mondială din Apatin, Serbia, care a avut loc în perioada 3-7 octombrie. Competiția s-a adresat echipelor de club campioane naționale.

În semifinalele desfășurate vineri, 6 octombrie, târgumureșencele au obținut o victorie solidă cu scorul de 6-2 împotriva formației KV Liedolsheim din Germania, asigurându-și astfel un loc în finala competiției.

Cu toate acestea, sâmbătă, 7 octombrie, echipa CS Electromureș a fost învinsă în finală cu scorul de 2-6 de către echipa croată KK (Kuglački Klub) Mlaka Rijeka.

Membrele echipei sunt: Monica Dan, Maria Ciobanu, Fekete Réka, Seres Bernadett, Szabó Julia Emese, Méhész Anita, Sáfrány Anita, Noemi Budoi, Jánosi Halmágyi Kriszta și Bakó Blanka, sub îndrumarea antrenorilor Orosz István (antrenor principal) și Seres József (secund).

Obiectivul echipelor de popice din Târgu Mureș, care a fost în acest caz locul secund, a fost să obțină o poziționare care să le permită participarea în prestigioasa competiție a cluburilor, Liga Campionilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare