CSM Târgu Mureș obține victoria în debutul pe teren propriu la LNBM

SPORT. Echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș a făcut un debut spectaculos în noua ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM) pe data de 11 octombrie. Într-un meci jucat pe teren propriu, în Sala Sporturilor „Simon Ladislau” din Târgu Mureș, aceștia s-au confruntat cu CSM Petrolul Ploiești, iar rezultatul final a adus o victorie entuziasmantă pentru echipa gazdă.

CSM Târgu Mureș a început meciul cu încredere, dominând prima perioadă cu un scor de 18-11, arătând de la început determinare și o bună coordonare în joc. Ei și-au păstrat avantajul în a doua perioadă, menținând controlul asupra meciului și conducând cu 38-28 la pauza de la mijlocul jocului.

A doua jumătate a meciului a adus și mai multă acțiune, cu ambele echipe luptând din răsputeri pentru a obține victoria. Echipa oaspete, CSM Petrolul Ploiești, a făcut o încercare puternică de revenire în a doua parte a jocului, dar CSM Târgu Mureș a rămas fermă în apărare și și-a continuat atacurile eficiente. Cu toate acestea, CSM Petrolul Ploiești a reușit să câștige ultima perioadă cu 32-30, dar nu a fost suficient pentru a schimba soarta meciului.

La final, scorul final a fost de 93-81 în favoarea echipei CSM Târgu Mureș. Această victorie reprezintă un început impresionant pentru CSM Târgu Mureș în noua ediție a LNBM și confirmă pregătirea și talentul jucătorilor lor. Suporterii prezenți în Sala Sporturilor „Simon Ladislau” au avut cu siguranță parte de o seară memorabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare