CSU Târgu Mureș revine pe teren cu un start plin de determinare în returul ligii I de volei

VOLEI.Pe data de 13 ianuarie, echipa de volei feminin CSU a demarat returul în Liga I. Sub îndrumarea antrenorului Julien Van der Vyver, fetele au avut un debut dificil, fiind învinse în prima etapă de către CSM Constanța, cu un scor de 3 la 1 (19/25, 25/22, 25/19, 25/13).

Conform informațiilor furnizate de csu.umfst.ro, principalele contribuții la punctele echipei noastre în meciul cu CSM Constanța au fost aduse de Krystele Esdelle, înregistrând 17 puncte, inclusiv 2 blocaje. Pe locurile următoare s-au clasat Tara Cristea, cu 11 puncte (dintre care 2 ași) și performanțe notabile în atac (64%) și preluare din serviciu (67%), precum și Carmen Tarța, cu 9 puncte, dintre care 3 blocaje.

Freya Aelbrecht, debutantă în tricoul echipei CSU Târgu Mureș, a adus o contribuție valoroasă cu 8 puncte, dintre care 2 blocaje. De asemenea, au evoluat în meci Antonia Gheți (7 puncte, 2 ași, cu o eficiență de 54% la preluare din serviciu), Alla Politanska (7 puncte, inclusiv 1 as și 4 blocaje), Ramona Postea și libero-ul Mihaela Jeremić.

Cu un total de 7 puncte și 2 meciuri câștigate în cele 12 etape disputate, echipa CSU ocupă în prezent locul 10 în clasament. Urmează o nouă confruntare pe teren propriu, programată pentru 20 ianuarie, începând cu ora 15:00, în Sala de Sport „Dr. Anton Pongrácz”. Adversarul va fi CS Știința Bacău, echipă pe care fetele au reușit să o învingă în tur și pentru care se anunță o altă oportunitate de victorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare