Nadia Dinuca Rață

CU ȘANSE REDUSE – Un nou candidat pentru funcția de primar de Târgu Mureș: Nadia Rață, din partea Alternativei pentru Demnitate Naţională

CANDIDAT PENTRU PRIMAR ÎN TÂRGU MUREȘ. Nadia Dinuca Rață (42 de ani), fosta prim-vicepreședinte PNL Mureș și consilier județean, exclusă din partid în toamna anului trecut (și, implicit, și din funcția administrativ-politică), și-a anunțat candidatura la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș, din partea noii și mai puțin notoriei formațiuni Alternativa pentru Demnitate Naţională (ADN).

 

Anunțul a fost făcut astăzi, 7 februarie 2020, de preşedintele ADN, Cătălin Ivan, care a mai menționat și calitatea politică pe care o are Nadia Dinuca Raţă (Șandor) în ADN: coordonator politic al ADN Mureş.

 

Nadia Rață, care este psiholog educaţional la Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Mureş și profesor consilier școlar la Colegiul Național Pedagogic “Mihai Eminescu”, a ocupat în trecutul apropiat, pentru o scurtă perioadă de timp (din noiembrie 2016 până în ianuarie 2017) și funcția de inspector general în Inspectoratul Școlar Județean Mureș – în perioada în care fostul inspector șef, Ștefan Someșan, era plasat de instanță în arest la domiciliu, fiind acuzat de abuz în formă continuată şi uzurparea funcţiei -, iar în perioada 2012-2015 a fost inspector școlar general adjunct al IȘJ Mureș.

 

Raţă susține că acceptul candidaturii sale la funcția de primar al municipiului Târgu Mureş este generat de credința în schimbarea reală a clasei politice, precum și a modului în care se face politică.

 

Vali STOICA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare