FINANȚARE EUROPEANĂ – Administrația din Sâncraiu de Mureș a introdus în licitație construirea unei noi creșe, la o valoare estimată de 1,6 milioane de lei

SÂNCRAIU DE MUREȘ. Construirea unei creșe în localitatea mureșeană Sâncraiu de Mureș a fost introdusă în licitație de administrația publică locală, valoarea totală estimată a proiectului (care cuprinde proiectare, asistență tehnică și execuție) fiind de peste 1,6 milioane de lei + TVA (exact: 1.631.745,13 lei + TVA), cea mai mare parte (98%) provenind din fonduri europene (respectiv Programul Operațional Regional, prin Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației).

 

Noua creșă este proiectată pe o suprafață de 530 de metri pătrați (cu o suprafață utilă de 400 de metri pătrați), cu patru grupe și pentru o capacitate de 40 de copii și va avea două camere de joacă, sală de mese, patru dormitoare, cabinet medical și anexele aferente unei creșe.

 

Constructorii pot depune oferte/cereri de participare până la finalul lunii (28 februarie 2020), iar criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț, componenta financiară având o pondere de 80% din factorii de evaluare.

 

Liviu DAMIAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare