FINANȚARE EUROPEANĂ – Administrația din Sâncraiu de Mureș a introdus în licitație construirea unei noi creșe, la o valoare estimată de 1,6 milioane de lei

0
82

SÂNCRAIU DE MUREȘ. Construirea unei creșe în localitatea mureșeană Sâncraiu de Mureș a fost introdusă în licitație de administrația publică locală, valoarea totală estimată a proiectului (care cuprinde proiectare, asistență tehnică și execuție) fiind de peste 1,6 milioane de lei + TVA (exact: 1.631.745,13 lei + TVA), cea mai mare parte (98%) provenind din fonduri europene (respectiv Programul Operațional Regional, prin Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației).

 

Noua creșă este proiectată pe o suprafață de 530 de metri pătrați (cu o suprafață utilă de 400 de metri pătrați), cu patru grupe și pentru o capacitate de 40 de copii și va avea două camere de joacă, sală de mese, patru dormitoare, cabinet medical și anexele aferente unei creșe.

 

Constructorii pot depune oferte/cereri de participare până la finalul lunii (28 februarie 2020), iar criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț, componenta financiară având o pondere de 80% din factorii de evaluare.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here