Cum arată Spitalul Oncologic Medex Târgu Mureș în stadiul actual de construcție (foto)

SĂNĂTATE. Cu doar o lună în urmă, aspectul lucrărilor din interiorul Spitalului Oncologic Medex Târgu Mureș era unul diferit față de ceea ce vedem astăzi. Progresul este notabil, iar lucrările se desfășoară conform planului. Aflăm că o serie de etape importante au fost deja finalizate, contribuind la avansarea proiectului.

Infrastructura

Una dintre realizările notabile este așezarea șapei mecanizate, un element crucial în construcția unui spital modern. De asemenea, firele pentru curenți tari și curenți slabi au fost instalate, asigurând o infrastructură electrică solidă pentru viitorul spital. Tubulatura a fost finalizată și izolată, iar sistemul de ventilație este pregătit pentru a-și îndeplini rolul esențial.

Aspectul interior

Aspectul interior al clădirii este, de asemenea, subiectul unor transformări semnificative. Pereții au primit o tencuială mecanizată și au fost gletuiți, pregătindu-i pentru următoarele etape ale procesului de finisare. Această muncă meticuloasă contribuie la crearea unui mediu curat și modern pentru viitorii pacienți și personalul medical.

Mulțumiri pentru echipă

Progresul semnificativ al proiectului nu ar fi fost posibil fără eforturile depuse de întreaga echipă implicate. Așa cum se menționează, peste 200 de muncitori dedicati sunt implicați în fiecare zi pentru a asigura că lucrurile se desfășoară în mod corespunzător și în conformitate cu planul. Mulțumiri speciale sunt adresate tuturor celor implicați în construcție, precum și firmelor care contribuie la acest proiect.

Carieră în cadrul Spitalului Oncologic Medex

Dacă vă doriți o carieră în cadrul Spitalului Oncologic Medex Târgu Mureș, aveți acum oportunitatea de a vă alătura echipei. Accesați site-ul lor oficial la secțiunea “CARIERE” (www.spitaluloncologic.ro/cariere) pentru a afla toate detaliile necesare despre posturile disponibile și procesul de recrutare.

În concluzie, Spitalul Oncologic Medex Târgu Mureș continuă să avanseze în construcție și să ofere o perspectivă promițătoare asupra viitorului serviciilor medicale în această regiune. Cu angajați dedicați și un proiect care se dezvoltă conform planului, acesta reprezintă o sursă de speranță pentru pacienții din zonă și pentru cei care își doresc o carieră în domeniul medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare