Cum este prezentată România de către National Geographic, în noul sezon “Europe From Above”

DOCUMENTAR. Noul sezon al popularei serii de documentare Europe From Above de la National Geographic include un episod dedicat României.
Telespectatorii sunt purtați într-o aventură uimitoare deasupra unora dintre cele mai importante simboluri ale Transilvaniei, precum Castelul Bran și Castelul Corvinilor, urmată de o incursiune în nordul României printr-o plimbare cu Mocănița, ultimul tren de exploatare cu aburi din Europa, aflat la Vișeu de Sus, în Maramureș.
 
De asemenea, se va putea vedea ambițiosul proiect ingineresc al podului de la Brăila, care, atunci când va fi finalizat, va deveni cel mai lung pod suspendat din Delta Dunării și al doilea cel mai lung pod din Europa continentală, precum și munca depusă de o echipă de voluntari care a reconstruit cea mai mare parte a acoperișului sanctuarului medieval al Arhanghelului Mihail, folosind șindrilă de stejar sculptată manual.
 
Cel de-al patrulea sezon al serialului are premiera marți, 20 septembrie, de la ora 22.00.
Noile episoade vor fi difuzate în exclusivitate pe canalul National Geographic, în fiecare marți, la aceeași oră.
 
Noul sezon de șase episoade prezintă, de asemenea, imagini spectaculoase ale celor mai frumoase repere culturale și geografice din Danemarca, Serbia, Belgia, Bulgaria și Scoția, folosind tehnologia de ultimă generație a dronelor pentru a-i conduce pe telespectatori într-o călătorie vizuală uimitoare în fiecare dintre aceste locuri.
 
Aceste imagini aeriene uluitoare oferă o perspectivă unică asupra modului în care tradiția, ingineria și minunile naturale au modelat continentul, contribuind la crearea unui portret dinamic al regiunii și al oamenilor care o mențin în viață.
 
Cu fiecare episod axat pe o țară europeană distinctă, această călătorie vizuală remarcabilă evidențiază și celebrează atât creațiile naturii, cât și poveștile și tehnologia care contribuie la modelarea acestor mari națiuni moderne.
 
Seria de documentare Europe From Above este produsă pentru National Geographic de Windfall Films.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare