Cum va fi vremea de Revelion

METEO. Vremea se va încălzi uşor în toată ţara până la Revelion, după care temperaturile vor începe să scadă, iar probabilitatea de precipitații este mai ridicată în intervalul 27-31 decembrie și după 4 ianuarie, conform estimărilor Administrației Naționale de Meteorologie.

În Transilvania, la începutul primei săptămâni din 2023, valorile termice vor fi în scădere până la medii ale maximelor de 3 grade și ale minimelor în jurul a -5 grade. Până în data de 1 ianuarie, vremea se va încălzi din nou și, în medie, valorile diurne vor ajunge la 9-10 grade, iar cele nocturne la 2-3 grade. După Revelion, temperatura aerului va avea tendința de scădere spre medii regionale ale maximelor de 4-5 grade și ale minimelor în jurul a -2 grade.
Probabilitatea de precipitații slabe va fi relativ ridicată în zilele de 27, 28 și 31 decembrie și după data de 4 ianuarie.

La munte, vremea se va răci la începutul intervalului, valorile termice diurne vor ajunge la medii de 0 grade, iar cele nocturne spre -7 grade. Apoi, vremea se va încălzi din nou şi astfel, la finalul primei săptămâni, în medie, valorile maxime vor ajunge la 6 grade, iar cele minime la 0-1 grad.
În a doua săptămână, temperatura aerului va avea tendința de scădere spre medii regionale ale maximelor de 0 grade şi ale minimelor de -6 grade.
Probabilitatea de precipitații slabe se va menține pe tot parcursul intervalului, dar va fi mai ridicată la început, în jurul datei de 31 decembrie și după 4 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare