Rețeaua globală non-profit Generation – programe pentru pregătirea și plasarea oamenilor în aproape 40 de profesii din cinci sectoare diferite.

ORGANIZAȚIE NON-PROFIT. Rețeaua globală non-profit Generation, care formează, plasează și sprijină oamenii în locuri de muncă care altfel ar fi inaccesibile, dorește ca anul viitor să lanseze un proiect pilot în România. Organizația independentă non-profit, fondată în 2014 de McKinsey, deservește cursanții de toate vârstele, oferind programe pentru pregătirea și plasarea oamenilor în aproape 40 de profesii din cinci sectoare diferite.

În timp ce majoritatea sunt cele tehnologice, organizația non-profit pregătește și oameni pentru asistență medicală, servicii pentru clienți și vânzări și locuri de muncă calificate. O altă categorie din programul portofoliului lor de locuri de muncă este economia verde, cu candidați instruiți să instaleze panouri fotovoltaice sau să repare biciclete. De la lansare, peste 70.000 de persoane au absolvit programele sale. A avut peste 25.000 de absolvenți de la începutul pandemiei de Covid-19 în martie 2020.

Organizația nonprofit, care este prezentă în 17 județe de pe cinci continente, lucrează cu angajatori, de la start-up-uri și IMM-uri până la companii Fortune 500. Peste 84% dintre absolvenți, care pot fi atât tineri, cât și cei care au nevoie recalificare, sunt plasate în locuri de muncă în termen de trei luni de la finalizarea programelor Generation.

Anul trecut, Generation a anunțat o nouă coaliție de finanțare menită să continue și să-și extindă domeniul de aplicare. Și-a unit forțele cu BlackRock, Microsoft și Verizon într-o colaborare care a angajat 77 de milioane USD în noi finanțări și 50 de milioane USD în sprijin în natură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare