CUMPĂRĂTURI – Estetică de toamnă: Primăria Tîrgu Mureș, 144.000 de euro pentru flori și arbuști

0
137

ACHIZIȚIE. O firmă din satul Lopadea Nouă (jud. Alba), Paul Flowers SRL, va furniza Primăriei Tîrgu Mureș copaci și flori în valoare totală de 668.481 de lei + TVA (echivalentul a aproximativ 144.000 de euro + TVA).

 

Contractele (două la număr, comanda fiind separată pe loturi, strategie des aplicată de administrațiile publice locale pentru minimizarea valorilor care le obligă să facă achiziții prin licitații) au fost semnate în ultima decadă a lunii august 2018 pentru furnizarea de “plante anuale, bienale, perene și bulbi”, respectiv „arbuști și arbori”.

 

Firma din Alba, controlată de Cristian Mircea Paul, este o abonată la contracte cu entități publice, în perioada 2011-2015 câștigând 29 de contracte (din care 12 reprezintă “cumpărări directe”) care însumează peste 1,5 milioane de euro.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ