CUPA ROMÂNIEI – Miercuri: Avântul Reghin joacă la Bistrița, iar Unirea Ungheni acasă, cu Odorheiu Secuiesc

0
180

FOTBAL. Miercuri, 14 august de la ora 17.30, se dispută meciurile din turul II al fazei naţionale a Cupei României. În această fază a competiției se dispută 30 de meciuri în care se confruntă 38 de echipe care s-au impus în turul I și 22 de echipe care au evoluat în ediţia precedentă a Ligii a III-a. Meciurile se dispută într-o singură manşă, eliminatorie.

 

Din județul Mureș doar două echipe joacă în această fază: CS Unirea Ungheni, echipă de Liga a IV-a, și CSM Avântul Reghin (locul 6 în ediția trecută a Ligii a III-a, seria V) – Unirea Ungheni a câștigat faza județeană a competiției și apoi a depășit în turul I al fazei naționale, cu 12-2, echipa MSE Târgu Mureș (retrogradată sezonul trecut în Liga a IV-a).

 

Conform tragerii la sorți, CS Unirea Ungheni 2018 va întâlni, pe teren propriu, echipa harghiteană de Liga a III-a AFC Odorheiu Secuiesc (succesor al vechiului club Textila Odorheiu Secuiesc) – harghitenii, care au încheiat sezonul trecut al Ligii a III-a pe locul 10, s-au calificat în turul II al fazei naționale a competiției după ce au întrecut în deplasare, cu 7-0, CS Gheorghieni.

 

Cea de-a doua echipă mureșeană care a intrat în etapa a II-a a Cupei României este CSM Avântul Reghin, care va juca în deplasare cu echipa ACS Unu Fotbal Club Gloria din Bistrița Năsăud, colega de serie din Liga a III-a (bistrițenii au încheiat ediția trecută a seriei a V-a pe locul 9).

 

Acesta este o reeditare a meciului din sezonul trecut al Cupei României, atunci echipa reghineană a pierdut la “masa verde” pentru că Avântul Reghin s-a prezentat la meciul de pe terenul IPROEB din Bistrița fără documente de identificare.

 

În consecință, oficialii FRF au dat câștig, fără joc, bistrițenilor cu 3-0. Totuși, oficialii celor două echipe au decis să dispute meciul, ca joc de pregătire, iar acesta s-a încheiat cu 2-0 pentru echipa din Reghin. Dacă meciul ar fi fost oficial, Avântul s-ar fi calificat în faza a III-a a Cupei României.

 

Andrei TUDORAN

 

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here