Curs gratuit de Testare Software și Asigurare a Calității (QA) în București

CURS IT. LINK Academy organizează la București un curs gratuit pentru oportunități în domeniul IT, destinat celor care doresc să se implice într-unul dintre cele mai promițătoare și bine plătite domenii din prezent, fără să aibă nevoie de cunoștințe de programare. Cursul Software Testing and QA oferă o bază solidă pentru a păși în lumea IT, oferind șansa de a începe o carieră de succes și de a vă asigura un viitor strălucit.

Acest curs începe pe 8 august și va avea 24 de prelegeri, desfășurate în sălile moderne ale LINK Academy din București, echipate cu echipament de ultimă generație. Numărul de locuri este limitat pentru a asigura condiții optime pentru fiecare cursant și pentru a permite o dedicare maximă din partea profesorilor.

Testarea Software-ului și Asigurarea Calității este un proces prin care se descoperă erori (bug-uri) în sistemele de calculatoare sau programe. Testerii software utilizează cunoștințe și instrumente speciale de testare (fără a necesita cunoștințe avansate de programare în faza inițială) pentru a identifica erorile din programe, astfel încât programatorii să le poată corecta și să ofere utilizatorilor un produs final perfect. Acest domeniu este extrem de căutat, de la companii mici la cele mari, deoarece ajută la economisirea de bani și timp, minimizând erorile.

Odată cu creșterea afacerilor online, progresul tehnologiei și creșterea numărului de companii care produc software, cererea pentru testeri de software este în continuă creștere, fiind considerat de comunitatea globală de programatori, adunată în jurul site-ului Stack Overflow, ca fiind cel mai de perspectivă job din sectorul IT. Acești specialiști sunt bine plătiți, cu venituri de până la 13.000 lei pe lună în România și un salariu mediu de 64.000 de dolari pe an în SUA.

Cursul gratuit oferit de LINK Academy vă va furniza cunoștințe esențiale care vor sta la baza unei cariere în domeniul testării software. Acesta se desfășoară pe o durată de un an și este susținut de o școală internațională de IT, renumită pentru standardele înalte de pregătire și succesul cursanților săi. Școlarizarea poate fi urmată în săli de clasă cu echipament modern, asemănătoare birourilor marilor companii de IT, sau online, prin intermediul platformei Distance Learning, asigurându-vă posibilitatea de a vă perfecționa din orice loc și în orice moment.

Cu îndrumarea și sprijinul experților în domeniu, veți dobândi în 9 luni cunoștințe teoretice esențiale, veți avea practică în testare manuală și automată, veți lucra pe proiecte reale și veți putea susține examenul pentru unul dintre certificatele internaționale prestigioase, cum ar fi certificarea ISTQB. Așadar, această șansă este ideală pentru cei care doresc să înceapă o carieră de succes în domeniul testării software, fără a fi necesară experiența în programare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare