CURSĂ ESTIVALĂ – Din 9 iunie 2020, o nouă cursă charter sezonieră de pe Aeroportul Transilvania, cu destinația Heraklion (Grecia)

0
954

TÂRGU MUREȘ – CRETA. Din 9 iunie 2020, de pe Aeroportul Internațional Transilvania din Târgu Mureș va deveni funcțională o nouă cursă charter, care va fi operațională doar în sezonul estival (9 iunie – 15 septembrie), pe ruta Târgu Mureș – Heraklion (Creta – Grecia).

 

În acest sens, oficialii aeroportului mureșean au anunțat încheierea unui nou parteneriat cu operatorul de turism Paralela 45, agenția care gestionează și cursa charter sezonieră spre/dinspre Antalya (Turcia). Cursa a ritmicitate săptămânală, zborurile având loc în fiecare zi de marți, în perioada 9 iunie – 15 septembrie 2020.

 

Pasagerii vor zbura spre insula Creta, cu aterizare în Heraklion, cu compania greacă Aegean. Agenția de turism Paralela 45 a anunțat deja tariful unui sejur de 7 nopți, care, cu transferuri și taxe de aeroport, va costa de la 391 de euro/persoană.

 

 

Oficialii tour-operatorului Paralela 45 au precizat că decizia introducerii unei noi destinații de pe Aeroportul Transilvania a fost luată în urma sezonului foarte bun care a trecut, gradul de încărcare pentru charterul spre Antalya fiind în acest an de 95-96%.

 

În acest moment, pe Aeroportul Transilvania sunt funcționale patru curse regulate externe (Budapesta, Londra, Dortmund şi Memmingen). De asemenea, pe durata sezonului estival sunt accesibile, prin curse charter sezoniere, trei destinații externe: Antalya – Turcia (gestionată de agenția de turism Paralela 45 și operată de compania aeriană turcă Corendon Airlines), Hurghada – Egipt (gestionată de agenția de turism Amara Tour și operată de compania aeriană egipteană AlMasria Universal Airlines) și, din iunie 2020, Heraklion – Grecia (gestionată de agenția de turism Paralela 45 și operată de compania aeriană greacă Aegean).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ