CURSĂ ESTIVALĂ – Nouă cursă charter de pe Aeroportul Transilvania, cu destinația Hurghada (Egipt)

0
467

AEROPORT. Începând din vara anului viitor, de pe Aeroportul Internațional Transilvania din Tîrgu Mureș va fi introdusă cea de-a doua cursă charter (de sezon estival) – după cea din/spre Antalya (Turcia). Oficialii aeroportului au anunțat încheierea unui parteneriat cu operatorul de turism Amara Tour și includerea în programul de zbor a unui charter spre Hurghada (Egipt) – pachetele Early Booking pentru sejururi de 7 nopți (transport, cazare, masă) au fost puse deja în vânzare, prețul unui pachet pornind de la 399 de euro.

 

Cursele au fost planificate în fiecare zi de miercuri, din 5 iunie 2018 și până în 25 septembrie 2019, și vor fi operate de compania aeriană privată egipteană AlMasria Universal Airlines cu aeronave Airbus 320 (capacitate de 175 de persoane).

 

Pe Aeroportul Transilvania sunt în acest moment funcționale patru curse regulate externe (Budapesta, Londra, Dortmund şi Memmingen), iar o destinație internă (București) va fi deschisă începând din 22 noiembrie (cu două curse pe săptămână). De asemenea, două destinații externe (Antalya – Turcia și Hurghada – Egipt) sunt accesibile pe durata sezonului estival, prin curse charter.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ