CURSĂ ESTIVALĂ – Nouă cursă charter de pe Aeroportul Transilvania, cu destinația Hurghada (Egipt)

AEROPORT. Începând din vara anului viitor, de pe Aeroportul Internațional Transilvania din Tîrgu Mureș va fi introdusă cea de-a doua cursă charter (de sezon estival) – după cea din/spre Antalya (Turcia). Oficialii aeroportului au anunțat încheierea unui parteneriat cu operatorul de turism Amara Tour și includerea în programul de zbor a unui charter spre Hurghada (Egipt) – pachetele Early Booking pentru sejururi de 7 nopți (transport, cazare, masă) au fost puse deja în vânzare, prețul unui pachet pornind de la 399 de euro.

 

Cursele au fost planificate în fiecare zi de miercuri, din 5 iunie 2018 și până în 25 septembrie 2019, și vor fi operate de compania aeriană privată egipteană AlMasria Universal Airlines cu aeronave Airbus 320 (capacitate de 175 de persoane).

 

Pe Aeroportul Transilvania sunt în acest moment funcționale patru curse regulate externe (Budapesta, Londra, Dortmund şi Memmingen), iar o destinație internă (București) va fi deschisă începând din 22 noiembrie (cu două curse pe săptămână). De asemenea, două destinații externe (Antalya – Turcia și Hurghada – Egipt) sunt accesibile pe durata sezonului estival, prin curse charter.

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare