Daniel Moldovan din Sânmărtinu de Câmpie, campion național la Expoziția de păsări: mândrie pentru comunitatea noastră

PERFORMANȚĂ. Este cu mare bucurie și mândrie că anunțăm performanța extraordinară a lui Daniel Moldovan din satul Sânmărtinu de Câmpie, comuna Râciu, care a devenit Campion Național la Expoziția Națională a României de Păsări!

Daniel a impresionat juriul și a obținut titlul de Campion Național pentru categoria Wyandotte Negru Bordurat, cu un impresionant scor de 96 de puncte. În plus, nu s-a oprit aici, ci a continuat să strălucească și în categoria Wyandotte Auriu-Albastru-Bordurat, obținând titlul de Campion Național cu 95 de puncte. Cu aceste victorii, Daniel a adăugat și încă 8 rezultate de excepție, fiecare evaluat cu 94 de puncte.

Aceste rezultate nu reprezintă doar un succes personal, ci și o mândrie pentru întreaga comunitate din Sânmărtinu de Câmpie și din împrejurimi. Performanța lui Daniel Moldovan demonstrează pasiunea, devotamentul și priceperea de care este capabilă comunitatea noastră.

Îi transmitem sincere felicitări lui Petrică Daniel pentru aceste realizări remarcabile și suntem încrezători că succesul său va continua să inspire și să aducă bucurie în comunitatea noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare