DARE DE MITĂ – Trimis în judecată după aproape un an de când a încercat să mituiască cu 2.000 de euro un polițist mureșean

0
141

FAPT. Un mureșean surprins conducând fără permis și sub influența băuturilor alcoolice și care a vrut să mituiască cu 2.000 de euro un agent de poliție a fost trimis în judecată într-un dosar al Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Mureş.

 

Cetățeanul acuzat de dare de mită va fi judecat în stare de libertate la Tribunalul Mureș. SJA Mureș a informat că agentul care a denunțat darea de mită făcea parte dintr-o secție de poliție rurală a Inspectoratului de Poliție Județean Mureș și că incidentul a avut loc în 8 decembrie… 2018, ceea ce înseamnă că administrarea probatoriului a durat mai bine de 11 luni.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here