DARE DE MITĂ – Trimis în judecată după aproape un an de când a încercat să mituiască cu 2.000 de euro un polițist mureșean

0
149

FAPT. Un mureșean surprins conducând fără permis și sub influența băuturilor alcoolice și care a vrut să mituiască cu 2.000 de euro un agent de poliție a fost trimis în judecată într-un dosar al Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Mureş.

 

Cetățeanul acuzat de dare de mită va fi judecat în stare de libertate la Tribunalul Mureș. SJA Mureș a informat că agentul care a denunțat darea de mită făcea parte dintr-o secție de poliție rurală a Inspectoratului de Poliție Județean Mureș și că incidentul a avut loc în 8 decembrie… 2018, ceea ce înseamnă că administrarea probatoriului a durat mai bine de 11 luni.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ