David Popovici, aproape de a-și atinge ținta de 45.000 de euro pentru ziua lui

SPRIJIN. David Popovici se apropie cu pași rapizi de îndeplinirea țintei sale de a strânge 45.000 de euro pentru a cumpăra un apartament destinat cinci frați muzicieni vulnerabili. Tânărul atlet a decis să-și dedice ziua de naștere în beneficiul Fundației Hope and Homes for Children și a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a-i ajuta pe acești tineri talentați.

Într-un timp foarte scurt, aproximativ 34.000 de euro au fost donați de indivizi generoși și bine intenționați, susținându-l pe David în efortul său de a oferi o șansă mai bună acestor frați. Până acum, peste 1.500 de donații au fost înregistrate, reflectând mobilizarea impresionantă a comunității.

Scopul acestei campanii este de a asigura un cămin stabil și sigur pentru acești cinci frați artiști, care, deși talentați, se confruntă cu vulnerabilități și dificultăți în viață. David Popovici, un sportiv de performanță și un model pentru tineri, dorește să le ofere acestor copii o șansă mai bună în viață și să le demonstreze că sunt sprijiniți și apreciați.

Pentru a ajuta la îndeplinirea acestui vis, puteți face și voi o donație pe Galantom, începând de la doar 30 de lei. Fiecare donație contează și vă oferă șansa de a câștiga o întâlnire față în față cu David Popovici. Tragerea la sorți va avea loc până cel târziu la data de 30 octombrie 2023.

Fundația Hope and Homes for Children România este partenerul care facilitează această campanie și care are o experiență vastă în sprijinirea copiilor vulnerabili din România. De-a lungul anilor, Fundația a susținut peste 40.000 de copii să rămână în siguranță lângă părinții lor sau familia extinsă, prevenind astfel instituționalizarea lor. De asemenea, aceasta a contribuit la închiderea a 66 de centre de plasament și la dezvoltarea a 123 de case familiale.

David Popovici, prin această inițiativă nobilă, aduce speranță și sprijin pentru cinci frați tineri și talentați, demonstrând că fiecare dintre noi poate face o diferență semnificativă în viața celor în nevoie. Să ne alăturăm și noi acestui gest de generozitate și solidaritate, contribuind la îndeplinirea visului lor de a avea un cămin sigur și iubirea unei comunități care îi susține.

Pentru mai multe informații, vizitați:

www.hopeandhomes.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare