De astăzi poți cumpăra bilete de avion pentru zborurile AirConnect

TRAVEL. AirConnect este o nouă companie aeriană înființată în România de către 5 investitori privați, din dorința de a deservi piața regională din zonă.
 
Compania a început operarea în august, oferind zboruri interne în România, conectând aeroporturile regionale cu hub-urile din proximitate și zboruri de vacanță (charter) direct din aeroporturile regionale.
 
AirConnect își propune să fie unul dintre cei mai importanți operatori de turbopropulsoare din regiune, să ofere cea mai bună experiență clienților și să livreze un produs scalabil.
Ambiția AirConnect este de a conecta toate regiunile din România la hub-uri internaționale, determinând o dezvoltare semnificativă pentru toate comunitățile.
 
Experiența fondatorilor și managementului companiei provine din diverse domenii relevante, de la profesioniști ai companiilor aeriene, handling la sol, tour operatori și mentenanță.
Pentru flota AirConnect, compania a ales ATR 72 – 600. Oferind o accesibilitate sporită pe aeroporturile mai mici și costuri de operare mai reduse decât orice altă categorie de aeronave, avioanele ATR s-au dovedit a fi factori de bază pentru creșterea economică regională.
 
Primele zboruri comerciale operate de companie sunt:
– începând cu 22 iunie: din Constanța către Cluj, Oradea, Suceava și Timișoara.
– începând cu 15 octombrie: din București către Baia Mare, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureș, Budapesta și din Cluj către Budapesta.
 
Poți alege dintre 4 tipuri de bilete de avion, în funcție de nevoile tale, sau îți poți adăuga servicii extra atunci când rezervi biletul ori înainte de călătorie. Dar mai mult, cu programul de loialitate KONnectibles, ai numeroase beneficii de fiecare dată când cumperi un bilet de avion AirConnect.
 
Pentru mai multe detalii și pentru a colecționa zboruri AirConnect cu KONnectibles, accesează linkul https://air-connect.com .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare