DE LUNI – În județul Mureș se deschid încă 3 cabinete de vaccinare pentru persoanele cu boli cronice, cu dizabilități și cu vârste peste 65 de ani

0
1058

IMUNIZARE. Începând de luni, 1 martie 2021, în județul Mureș devin operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech încă 3 cabinete de vaccinare. Acestea au fost amplasate în municipiul Târgu Mureș și comuna Râciu – cabinetele din Târgu Mureș sunt localizate în Casa de Cultură “Mihai Eminescu” Târgu Mureș (str. Nicolae Grigorescu nr. 19) și Sala de sport a Școlii Gimnaziale Tudor Vladimirescu (str. Cutezanței nr. 51), iar cabinetul din Râciu este localizat la Casa de Cultură ” Vasile Conțiu”.

 

Conform Instituției Prefectului Mureș, programarea pentru vaccinare se va realizează începând de sâmbătă, 27 februarie. Se pot programa persoanele vulnerabile care fac parte din Etapa a II-a, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.

 

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja mediatizate: individual (prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor), prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numărul de suport alocat județului Mureș: 021.414.44.65.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ