Dece zice Elon Musk că are prea multă muncă pe cap ?!

IMPLICARE. Miliardarul Elon Musk a declarat azi că a lucrat “la maximul absolut… de dimineața până seara, șapte zile pe săptămână”, când a fost întrebat despre recenta sa achiziție a Twitter și despre conducerea constructorului auto Tesla.

“Am prea mult de lucru, asta e sigur”, a declarat Musk prin videoconferință la o conferință de afaceri organizată în marja summitului G20 de la Bali.

Musk, care este directorul general al ambelor companii, a apărut luminat de lumânări, purtând o cămașă batik trimisă de organizatori și a spus că vorbește dintr-un loc care tocmai a rămas fără curent electric.

Întrebarea dacă Tesla (TSLA) va avea de suferit din cauza faptului că Musk este preocupat de Twitter a devenit un punct de interes pentru investitori și analiști.

Indonezia a încercat să obțină un acord cu Tesla privind investițiile în baterii și, potențial, pentru ca SpaceX, compania aerospațială a lui Elon Musk, să dezvolte un sit de lansare a rachetelor.

Musk nu și-a luat niciun angajament cu privire la vreunul dintre aceste aspecte, dar a declarat că Indonezia are un rol important de jucat în lanțul de aprovizionare cu vehicule electrice și că ar fi logic “pe termen lung” ca SpaceX să aibă mai multe puncte de lansare în întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare