DECES – A murit, la 52 de ani, fostul șef al Poliției Sărmașu

0
1871

POLIȚIA. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a anunțat decesul survenit astăzi, 11 noiembrie 2020, a fostului lor coleg, locotenent-colonel (în rezervă) Alexandru Crişan, în vârstă de 52 de ani.

 

Crișan a lucrat ca polițist în domeniul Ordinii Publice din județul Mureș din anul 1991, iar în perioada 2009-2015 a fost şeful Poliţiei Oraşului Sărmaşu. Spre finalul carierei, din 2015 și până în aprilie 2017, când a trecut în rezervă, comisarul de poliţie Alexandru Crișan și-a îndeplinit atribuţiile în cadrul Poliţiei staţiunii Sovata.

 

Conducerea Poliției mureșene a precizat că pe tot parcursul carierei de polițist, Crișan a fost evaluat numai cu calificativul Foarte bine și transmite familiei îndoliate sincere condoleanţe.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ