DECIZIE – Adio meciuri de Liga I în Târgu Mureș: sibienii nu mai joacă meciurile pe Trans-Sil din cauza gazonului groaznic

0
237

FOTBAL. Stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș are un gazon groznic. Atât de groaznic, încât echipa sibiană Hermannstadt a decis să nu-și mai dispute niciun meci la Târgu Mureş (în acest sezon mai era programat să se dispute pe stadionul murșean meciul cu Viitorul, fosta campioană a României, meci caare se va disputa pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, fieful echipei CFR).

 

Conform oficialilor sibieni, gazonul stadionului din Târgu Mureș era „îngheţat”, „cu apă deasupra”, „groaznic”. Decizia a fost luată pentru a nu periclita inutil starea de sănătate a fotbaliștilor.

 

Hermannstadt (clasată pe locul 10 cu 22 de puncte) a jucat pe stadionul Trans-Sil toate meciurile considerate acasă de la începutul sezonului competițional (ultimul meci disputat a fost în 8 decembrie, cu Dinamo), oferind și fanilor fotbalului din județul Mureș șansa să vadă partide de Liga I, chiar dacă cea mai bine-clasată echipă mureșeană este Avântul Reghin, care activează în Liga a III-a fiind situată pe locul 7, la jumătatea clasamentului seriei.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here