DECIZIE – Administrația din Reghin începe îngroparea cablurilor supraterane în zona centrală a municipiului: alocare estimată, peste 3 milioane de lei

LUCRĂRI. Administrația din Reghin începe îngroparea rețelelor supraterane de iluminat și de transfer de informații (internet, telefonie etc.). În primă parte, proiectul va avea loc în zona centrală a municipiului, respectiv pe străzile Mihai Viteazu și Mihai Eminescu și în Piața Petru Maior. În paralel cu construirea canalizației, iluminat public va fi reabilitat, prin înlocuirea becurilor existente cu corpuri de iluminat cu tehnologie LED, ulterior fiind vizată crearea unui sistem de telegestiune.

 

De asemenea, în zona parcului central se vor monta tablouri electrice de alimentare cu energie electrică a consumatorilor ocazionali (care ocupă amplasamentul în perioada sărbătorilor, sau a diverselor manifestări/eveniment). Administrația municipiului consideră propice momentul, pentru a se realiza concomitent cu lucrările de reabilitare a instalațiilor electrice de distribuție aparținând DEER.

 

Investiția este estimată de municipalitate la peste 3,1 milioane de lei (exact: 3.121.863,85 lei, sumă care include TVA și care are ca sursă de finanțare bugetul local). Contractul va fi atribuit în urma unei licitații publice aflate în derulare și pentru care se așteaptă oferte până în 4 mai 2022, pe criteriul Prețul cel mai scăzut. Lucrările trebuie finalizate în 8 luni.

 

Vali STOICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare