DECIZIE – Circa 300 de cereri/zi la Serviciul de Pașapoarte Mureș: programul a fost prelungit, se lucrează și sâmbătă

0
213

PAȘAPOARTE MUREȘ. Instituția Prefectului Mureș a precizat că numărul persoanelor care doresc să obțină în aceste zile un pașaport s-a dublat față de aceeași perioadă a anului 2019, ajungând la circa 300 de cereri/zi, fapt care a determinat operaționalizarea a încă unei stații de procesare a cererilor, precum și a extinderii programului Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Mureș.

 

Astfel, începând de vineri, 11 martie, programul Serviciului de Pașapoarte este următorul: luni-vineri, între orele 08.00-20.00, iar sâmbăta, între orele 08.00-16.00. Preluarea cererilor de emitere pașapoarte se face pe baza programărilor prin intermediul site-ului www.e-pasapoarte.ro. Întrucât aplicația de programare online este accesată în prezent de un număr tot mai mare de solicitanți, există posibilitatea ca timpul de răspuns să fie peste media obișnuită, a mai precizat Cancelaria Prefectului Mureș.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ