DECIZIE – Clubul municipal Avântul Reghin înființează și secția de ciclism

0
382

CICLISM. La 5 ani de la înființarea noului club municipal CSM Avântul Reghin, susținut din bugetul local al municipiului Reghin și prevăzut, încă de atunci, prin Regulamentul de funcționare, să aibă în componență 6 secții sportive (fotbal masculin și feminin, futsal, tenis de câmp și tenis de masă și ciclism), a fost anunțată inaugurarea Secției Ciclism.

 

Secția, care va coordonată în calitate de instructor de principalul promotor al acesteia, Gyorfi Ștefan (67 de ani), fost consilier local și pasionat de ciclism (pe care l-a practicat la nivel de amatori), va fi axată pe probele de șosea, pe teren accidentat și cicloturism (ciclism de recreere).

 

* Foto: Cristina Bobe

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ