Mircea Radu Wechter

DECIZIE – Conducerea procurorilor din Târgu Mureș, schimbată din nou, tot în urma unui transfer la DIICOT

MAGISTRAȚI. Pentru că șefa Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, prim-procuror Bianca Laura Găzdac, a fost numită la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), la conducerea unităţii de parchet din municipiul reședință de județ va fi desemnat astăzi, 8 martie 2022, prin delegare, procurorul Mircea Radu Wechter (prim-procuror adjunct, în foto).

 

Acesta a mai fost delegat în funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș în 1 iulie 2021 și până în 1 ianuarie 2022, tot în urma unui transfer la DIICOT al prim-procurorului în funcție (Daniel Vale). Wechter a fost numit procuror în 15 ianuarie 2016, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin, dar după numai o lună CSM i-a aprobat transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

 

În urma modificării, în funcţia de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş va fi delegată procurorul Mădălina Stasiuc.

 

Vali STOICA

2 comments
  1. Despre dna tg. mures ceva stiri? Au muncit doar pe vremea codrutei, au angajat rudele sefului in primaria cu dosare cand se numea pna. Pace vesnica!!

  2. Desele schimbari ale sefilor din justitie nu a adus pana acum nici o schimbare spre bine in cea ce priveste infractionalitatea de toate felurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare