DECIZIE – Conducerea procurorilor din Târgu Mureș, schimbată din nou, tot în urma unui transfer la DIICOT

2
314
Mircea Radu Wechter

MAGISTRAȚI. Pentru că șefa Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, prim-procuror Bianca Laura Găzdac, a fost numită la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), la conducerea unităţii de parchet din municipiul reședință de județ va fi desemnat astăzi, 8 martie 2022, prin delegare, procurorul Mircea Radu Wechter (prim-procuror adjunct, în foto).

 

Acesta a mai fost delegat în funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș în 1 iulie 2021 și până în 1 ianuarie 2022, tot în urma unui transfer la DIICOT al prim-procurorului în funcție (Daniel Vale). Wechter a fost numit procuror în 15 ianuarie 2016, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin, dar după numai o lună CSM i-a aprobat transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

 

În urma modificării, în funcţia de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş va fi delegată procurorul Mădălina Stasiuc.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ