DECIZIE – Din cauza coronavirusului, se închide Piața de Vechituri din Târgu Mureș

0
1259

UNDE E AGLOMERAȚIE… Un anunț trist, care vorbește despre starea socială și care ar trebui să îngijoreze administratorii municipiului Târgu Mureș și ai județului, în cazul în care acestora le mai pasă de cum trăiesc cei care-i votează: se închide Piața de vechituri (Ócska piac) din Târgu Mureș (cea situată pe strada Călărașilor). Deocamdată decizia administrativă (a conducerii firmei Primăriei, Administrator Imobile și Piețe SRL) este ca respectiva piață să se închidă până în 22 martie, însă e posibil ca termenul să fie prelungit.

 

Motivul închiderii talciocului de vechituri este afluxul de oameni (care depășește 1.000 de persoane, cât este limita maximă impusă de ordinul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență). Bibliotecile, pinacotecile, spațiile expoziționale nu sunt în pericol să se-nchidă…

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ