DECIZIE – Din ianuarie 2022, Wizz Air suspendă temporar două dintre cursele regulate pe care le opera de pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureș

2
565

CURSE AERIENE SUSPENDATE. Compania low-cost Wizz Air a suspendat în perioada ianuarie – martie 2022 două dintre cursele regulate pe care le opera pe/de pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureș. Conform sistemului de rezervări al aeroportului mureșean, compania Wizz Air nu va mai opera cursa Târgu Mureș – Roma (Aeroportul Fiumicino) în perioada 13 ianuarie – 29 martie 2022.

 

De asemenea, compania a sistat temporar, până în 9 martie 2022 și cursa regulată Târgu Mureș – Londra (ultima cursă din prima lună a anului 2022 este în 9 ianuarie). În primele trei luni ale anului, Wizz Air își sistează temporar mai mult de 45 de curse regulate din și spre aeroporturi din România.

 

* Foto: @Aeroportul Transilvania

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Din pacate soarta aeroportului din Tg.Mures este in mare pericol intrucat doar o foarte mica parte din populatie foloseste ruta aeriana de aici.Asa ca pentru compannile aeriene nu merita cheltuielile de zboruri pentru cativa pasageri.

LĂSAȚI UN MESAJ