DECIZIE – După 11 luni și o investiție de 15.000 de lei, a fost stabilit totemul care va fi montat la intrările din orașul Tîrgu Mureș

CONCURS. Din august 2017 se străduiește administrația condusă de primarul Dorin Florea să disponibilizeze suma de 15.000 de lei din pușculița publică a orașului pentru a găsi un totem (simbol) pe care să-l afișeze la intrările în municipiul Tîrgu Mureș. În sfârșit, după o strădanie care a durat 11 luni, a reușit.

 

S-a sfârșit concursul ăla în care, inițial, nimeni nu a înțeles ce cere municipalitatea (de aceea a și fost anulat primul concurs, pentru că lucrările prezentate nu au îndeplinit criteriile de evaluare stabilite prin tema concursului) și a fost desemnat, din cele 19 proiecte, și câștigătorul: Marius Vasile, care în afară de faptul că-și va vedea proiectul pus în practică la intrările din urbe a câștigat și suma aferentă locului I, respectiv 6.000 de lei.

 

 

Premiul special

Podiumul a fost completat de Simona Rățoi (locul 2 și 4.000 de lei) și Bia Șopterean V. Vicențiu (locul 3 și 3.000 de lei). Varianta care a primit cele mai multe voturi din partea mureșenilor, realizată de Ismail Enghin, a contat doar pentru antamarea unui premiu special (mă gândesc că o diplomă) și suma de 2.000 lei, pentru că atât preț a pus administrația locală pe părerea cetățenilor, câștigătorul fiind decis de un juriu despre care am fost anunțați, deși n-aveam niciun dubiu, că a fost “obiectiv”.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare