DECIZIE – După 11 luni și o investiție de 15.000 de lei, a fost stabilit totemul care va fi montat la intrările din orașul Tîrgu Mureș

0
290

CONCURS. Din august 2017 se străduiește administrația condusă de primarul Dorin Florea să disponibilizeze suma de 15.000 de lei din pușculița publică a orașului pentru a găsi un totem (simbol) pe care să-l afișeze la intrările în municipiul Tîrgu Mureș. În sfârșit, după o strădanie care a durat 11 luni, a reușit.

 

S-a sfârșit concursul ăla în care, inițial, nimeni nu a înțeles ce cere municipalitatea (de aceea a și fost anulat primul concurs, pentru că lucrările prezentate nu au îndeplinit criteriile de evaluare stabilite prin tema concursului) și a fost desemnat, din cele 19 proiecte, și câștigătorul: Marius Vasile, care în afară de faptul că-și va vedea proiectul pus în practică la intrările din urbe a câștigat și suma aferentă locului I, respectiv 6.000 de lei.

 

 

Premiul special

Podiumul a fost completat de Simona Rățoi (locul 2 și 4.000 de lei) și Bia Șopterean V. Vicențiu (locul 3 și 3.000 de lei). Varianta care a primit cele mai multe voturi din partea mureșenilor, realizată de Ismail Enghin, a contat doar pentru antamarea unui premiu special (mă gândesc că o diplomă) și suma de 2.000 lei, pentru că atât preț a pus administrația locală pe părerea cetățenilor, câștigătorul fiind decis de un juriu despre care am fost anunțați, deși n-aveam niciun dubiu, că a fost “obiectiv”.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ